ZO Signature Stimulation Peel

ZO Skin Healths hudplejeprodukter danner grundlag for denne signatur ansigtsbehandling. Der er ingen nedetid forbundet med ZO Signature-behandlingen. Behandlingen består af 5 skræddersyede trin, hvor du opnår en sund, frisk, fornyet og glødende hud. Du kan vælge at få en enkelt behandling – som et boost til din hud eller i forbindelse med opstart af produkterne fra ZO Skin Health. Du kan også vælge at tage f.eks. 3 behandlinger med 4 uger i mellem, for et mere langvarigt resultat.

Sund hud

Det vigtigste for at opnå en sund hud er, at cellefornyelsen og hudens egen fornyelsesprocesser optimeres, hvilket er ZO Signature Stimulation Peels hovedopgave. Behandlingen er med til at give en blød hud, idet hudens øverste hudlag stratum corneum bliver gjort mere kompakt. Hudens fasthed bliver forbedret, da produktionen af fibrene collagen og elastin øges. Samtidig bliver melaninproduktionen påvirket og stabiliseret, hvilket er med til at udjævne hudens farve.

I behandlingen indgår frugtsyren AHA (Alpha Hydroxy Acids), der har en eksfolierende effekt,
som er med til at fjerne alle døde hudceller med det formål at opnå bedre hudtekstur, reducere fine linjer og en optimere glødende hud.
Udover AHA frugtsyre er stimulation peel tilført antioxidanter og antiirritanter, der er med til at forbedre og forebygge oxidativ stress af hudens celler og forebygge inflammation i huden, idet de virker beroligende og lindrende. Dette er med til at styrke hudbarrieren, og gør huden mere modstandsdygtig.

Alle mennesker har deres egen unikke hudtype og hudtilstand. Derfor tilpasser sygeplejersken produktvalget den enkelte i disse ansigtsbehandlinger. Alle ansigtsbehandlinger starter derfor med en hudanalyse, hvor din hudtype og tilstand analyseres. Her kan du også få svar på de spørgsmål, som du har om din hud.

Ansigtsbehandlingen tager altid udgangspunkt i din huds specifikke behov på dagen, hvor hjemmeplejeregimet tager udgangspunkt i hudens behov på længere sigt.

Denne behandling kan med fordel kombineres med SkinPen behandlinger og Skinbooster. Din sygeplejerske vil altid rådgive dig om, hvad der vil være den optimale løsning for dig.

Læs mere

ZO Skin Health

Ifølge ZO Skin Health og brandets anerkendte grundlægger Dr. Zein Obagi, er den eneste måde, hvorpå man kan opnå sund hud gennem videnskab. Ved at kombinere deres 3-trins tilgang til hudpleje, gennem kraftfulde teknologier samt produktviden udfordrer ZO dig til at genoverveje din forståelse af traditionel hudpleje.

ZO tilbyder en omfattende tilgang til at opnå og vedligeholde sund hud for en enhver uanset alder, etnicitet, individuelle hudtilstand og hudtype. Fra korrigering af solskader og pigmenteringer til at undgå nye skader og beskytte mod fremtidige skader, så har ZO løsningen til at opnå sund hud.

I vores klinik vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig i netop dine behov og ønsker. Ved at booke en “ZO vejledning” tilrettelægger din kosmetiske sygeplejerske den helt rette protokol for netop dig og din hud.