Microtox Gold er et nyt, genialt produkt til optagelse af serumingredienser i huden. Blandt de første af sin art inkluderer den mikrokanalteknik, og med nåle tyndere end menneskehår. Serumingredienser leveres derfor i huden effektivt og skånsomt gennem et nålehus bestående af 20 guldbelagte titaniumsnåle. Her skabes der små, næsten usynlige perforeringer, der tillader ingredienserne at blive transporteret ind i huden, hvor det absorberes og reagerer ved at begynde at forny sig ved hjælp af egen helingsproces.

Ved Microtox blandes der botox i beholderen og er dette er den eneste anerkendte behandlling, der har indflydelse på porestørrelsen. Udover det, er den yderst anvendelse til fine linjer, solskader og ardannelse samtidig med, at den er fugtgivende og generelt hudforyngende.

Behandlingen kræver en lægelig forundersøgelse vedrørende botox minimum 48 timer før første behandling.

Behandlingen varer ca. 30 min, og du vil de efterfølende par timer være rødlig i huden og eventuel en smule hævet. I dagene efter vil du generelt ikke have negative eftervirkninger i form af hævelse, blå mærker eller afskalning. Derimod vil huden føles frisk, fornyet og med særlig glød.

Hvad er forskellen på Microtox & SkinPen?

Ved ønske om at opnå en hudstruktur med et sundere og mere forfinet udseende, tilbyder vi både behandling med Microtox og SkinPen. Nedenfor har vi listet forskelle på de to behandlinger, så du bedre kan danne dig et overblik over, hvilken behandling, der er den rette for dig.

Microtox:

  • Er en udvidet ansigtsbehandling med en mikrokanalteknik, hvor nålene er tyndere end menneskehår, hvilket skaber små, næsten usynlige perforeringer. Dette tillader serumingredienserne at blive transporteret ind i huden, hvor ingredienserne aktiverer hudens naturlige helingsproces.
  • Udover serumingredienserne blandes botox i beholderen, hvilket har en synlig indflydelse på reduktion af porestørrelsen.
  • Skånsom, sikker og effektiv anti-age ansigtsbehandling, der styrker huden med fugt og glød, samt virker opstrammende og forfinende på hudens struktur.
  • Anvendelig til at behandle mindre fine linjer, solskader og ar.

SkinPen:

  • Er en mikronåle-enhed, der skaber midlertidige og små mikroskopiske kanaler i huden.Denne enkle procedure aktiverer hudens naturlige helingsproces via øget kollagen og elastin produktion.
  • Indstilles efter individuel vurdering og i forskellige dybder, hvorfor man præcist og målrettet kan arbejde med et ønsket fokusområde.
  • Klinisk bevist at være sikker og effektiv, og er den eneste FDA godkendte enhed på markedet. Der eksisterer derfor god evidens på både kvalitet, virkning, resultater, og hermed også tilfredshed.
  • Anvendelig til at behandle fine linjer og rynker, forstørrede porer, pigmenteringstilstande, akne ar og øvrige typer af ar, samt strækmærker.

Før & efter billeder

Her ses før og efter en behandling og de resultater vi sammen skaber. Det er frivilligt om man vil dele sine billeder med os efter forløbet.