Pris: {microtox_gold_face} for ansigt, {microtox_gold_face_and_neck} for ansigt og hals

Book et kurforløb på 3 gange og {microtox_gold_savings}

Microtox Gold er et nyt, genialt produkt til optagelse af serumingredienser i huden. Blandt de første af sin art inkluderer den mikrokanalteknik, og med nåle tyndere end menneskehår. Serumingredienser leveres derfor i huden effektivt og skånsomt gennem et nålehus bestående af 20 guldbelagte titaniumsnåle. Her skabes der små, næsten usynlige perforeringer, der tillader ingredienserne at blive transporteret ind i huden, hvor det absorberes og reagerer ved at begynde at forny sig ved hjælp af egen helingsproces.

Ved Microtox blandes der botox i beholderen og er dette er den eneste anerkendte behandlling, der har indflydelse på porestørrelsen. Udover det, er den yderst anvendelse til fine linjer, solskader og ardannelse samtidig med, at den er fugtgivende og generelt hudforyngende.

Behandlingen kræver en lægelig forundersøgelse vedrørende botox minimum 48 timer før første behandling.

Behandlingen varer ca. 30 min, og du vil de efterfølende par timer være rødlig i huden og eventuel en smule hævet. I dagene efter vil du generelt ikke have negative eftervirkninger i form af hævelse, blå mærker eller afskalning. Derimod vil huden føles frisk, fornyet og med særlig glød.

Alle priser er inklusiv moms og lovpligtig forsikring.
Der kan betales med VISA/Dankort, MobilePay, gavekort samt kontanter.
Afbud senest 24 timer inden behandling. Gebyr for forsent afbud er 50% af behandlingens pris.

Før & efter billeder

Her ses før og efter en behandling og de resultater vi sammen skaber. Det er frivilligt om man vil dele sine billeder med os efter forløbet.