Hvordan fungerer filler?

Som ordet siger bruges filler til at give fylde i områder, der mangler dette.

De ikke permanente filler består af 98% vand og 2% Hyaluronsyre (et sukkerstof), der forekommer naturligt i kroppen. Hyaluronsyren har en unik evne til at binde vand og dermed udvide vævet, så hudens volumen omgående genoprettes, rynker i ansigtet udglattes og læberne markeres. Med alderen falder vores egen produktion af kollagen og hyaluronsyre.

Ikke-permanentt filler kan både anvendes til korrektion af tynde overfladiske linjer samt dybe rynker. Det er fantastisk til at genskabe fylde og arbejde med ansigtets konturer – herunder hage, kæbelinje, kindben mm. De hyppigst behandlede områder er bekymringsfuren mellem øjenbrynene, furen mellem næsefløj og mundvig samt de såkaldte marionet linjer som går fra mundvig til hage.

Filler i læberne og læbeforstørrelse

Det er også en god behandling til nedadvendte mundvige. Filler bruges også til læbeforstørrelse og korrektion af asymmetri mellem over-og underlæbe. Det kan ligeledes lægges i læbekanten og danne en smuk overgang. Vi laver kun naturligt udseende, fyldige og bløde læber.

Forskellen på en filler af god kvalitet vs ringe kvalitet

Fillerens kvalitet har en afgørende betydning for resultatet af behandlingen. En filler af god kvalitet har en god plasticitet, elasticitet og integreringsevne. Denne filler føles naturlig, jævn og blød.

Modsat har en filler af ringe kvalitet en dårlig plasticitet, elasticitet og integreringsevne. Denne filler føles hård og ujævn. Her er hævelsen ofte meget mere voldsom lige efter en behandling.

Hårdhed har intet med holdbarhed at gøre, men er blot et tegn på ringe integreringsevne. Hyaluronkoncentrationen er derimod afgørende for holdbarheden af filleren. 

Hos Klinik Nielsen har vi netop fokus på kvalitet og mindst lige så vigtigt, din tryghed og sikkerhed i forbindelse med en behandling.

Inden filler behandlingen

Inden behandlingen skal du til en forundersøgelse ved sygeplejerske Pernille Falkenberg, Mie Zeuch, Mette Hoffmann eller plastikkirurg Henrik Toft Nielsen. Her vil vi finde ud af hvilken behandling der er den rigtige for dit ansigt. Vi laver altid en plan der tager udgangspunkt i dine ønsker og du vil altid få en professionel vejledning ift. langsigtede løsninger – så du opnår et resultat der holder og er flot og naturligt fremadrettet også. Du vil blive orienteret om selve behandlingens forløb og eventuelle komplikationer. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse gå 2 dage inden første behandling.

Filler behandlingen

Behandlingen foregår ved at filleren sprøjtes ind med en meget tynd kanyle. Før behandlingen kan man påsmøre en lokalbedøvende creme, der skal virke nogle minutter.

De første 12 timer efter behandlingen anbefaler vi, at du ikke anvender make-up. Undgå også at berøre det behandlede område, da bakterier på fingrene kan give infektion. Infektion ses uhyre sjældent, men du bør henvende dig såfremt der kommer varme, smerter eller rødme i det behandlede område.

Undgå ligeledes anstrengende træning i det første døgn efter behandlingen.

Effekten af behandlingen holder som regel 6-9 måneder, alt efter hudens kvalitet, helbredstilstand samt livsstil.

Mulighed for gratis touch-up

Vi er alle forskellige, og derfor er der også nogle, der har behov for en lidt større mængde. Ca. 14 dage efter vi har foretaget en behandling med filler har du derfor mulighed for at komme til et gratis touch-up. Her vil en af vores dygtige sygeplejersker vurdere, hvorvidt der er behov for at supplere med mere produkt i området. På den måde sikrer vi det mest optimale resultat.

Filler i Odense og Århus

Vi tilbyder filler i Odense og Århus. Filler bruges til at genskabe tabt eller begyndende tab af fylde i ansigtet, korrigere asymmetri, skabe bedre harmoni eller som fugtbehandling - skinboost af huden. Det bruges også som en effektiv forebyggelse af linjer og rynker, samt behandling heraf.

Er du interesseret, kan du bestille en tid til filler i Århus eller Odense lige nu.