SkinPen er en effektiv behandling mod fine linjer og rynker, forstørrede porer, akne-ar, strækmærker, grov hudstruktur og pigmentforandringer. Det er en enkel, men samtidig meget effektiv behandling med hudforyngende resultat. Du kan få den i ansigtet, på halsen og decolté.

SkinPen enheden virker ved, at skabe tusindvis af kontrollerede mikrokanaler i huden. Dette fremmer hudens naturlige sårhelingsproces – hvilket resulterer i stimulation af kollagen og elastin produktionen indefra. Med alderen taber huden mere kollagen end den danner og særligt omkring overgangsalderen går det hurtigt. Vi anbefaler SkinPen behandlingen fra omkring 22 års alderen – for at bevare huden flotte glød og struktur samt for at forebygge alderstegn.

Behandlingen kan bruges som en enkelt behandling en gang imellem – for glød og stimulation af kollagen. For et optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med ca 4 uger imellem. Er der tale om ar, strækmærker eller pigmentering, vil vi aftale forløbet med dig individuelt – som oftest vil der være behov for flere behandlinger.

Selv behandlingen er hurtig og effektiv. Vi starter altid med at rense dit ansigt og herefter påføres et tyndt lag serum, så nålene kan glide over huden uden modstand. Efter behandlingen vil din hud være rød og føles varm, tør og stram (som ved solskoldning). Det vil aftage i løbet af det første døgn. I de fleste tilfælde vil rødmen næsten være væk dagen efter. Nogle vil opleve en let afskalning. Du vil få 2 slags serum med hjem – den ene til det første døgn og den anden til brug om natten i tiden efter (dette er inkluderet i prisen).

Der kræves ikke en forundersøgelse til behandling med SkinPen.

Vidste du, at SkinPen er den første mikronåle-enhed i verden, som er godkendt af de Amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA). Den er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet efter akne. Den blev i 2021 kåret til det bedste tekniske apparat til bevarelse af kollagen i huden.

Hvad er forskellen på Microtox & SkinPen?

Ved ønske om at opnå en hudstruktur med et sundere og mere forfinet udseende, tilbyder vi både behandling med Microtox og SkinPen. Nedenfor har vi listet forskelle på de to behandlinger, så du bedre kan danne dig et overblik over, hvilken behandling, der er den rette for dig.

Microtox:

  • Er en udvidet ansigtsbehandling med en mikrokanalteknik, hvor nålene er tyndere end menneskehår, hvilket skaber små, næsten usynlige perforeringer. Dette tillader serumingredienserne at blive transporteret ind i huden, hvor ingredienserne aktiverer hudens naturlige helingsproces.
  • Udover serumingredienserne blandes botox i beholderen, hvilket har en synlig indflydelse på reduktion af porestørrelsen.
  • Skånsom, sikker og effektiv anti-age ansigtsbehandling, der styrker huden med fugt og glød, samt virker opstrammende og forfinende på hudens struktur.
  • Anvendelig til at behandle mindre fine linjer, solskader og ar.

SkinPen:

  • Er en mikronåle-enhed, der skaber midlertidige og små mikroskopiske kanaler i huden.Denne enkle procedure aktiverer hudens naturlige helingsproces via øget kollagen og elastin produktion.
  • Indstilles efter individuel vurdering og i forskellige dybder, hvorfor man præcist og målrettet kan arbejde med et ønsket fokusområde.
  • Klinisk bevist at være sikker og effektiv, og er den eneste FDA godkendte enhed på markedet. Der eksisterer derfor god evidens på både kvalitet, virkning, resultater, og hermed også tilfredshed.
  • Anvendelig til at behandle fine linjer og rynker, forstørrede porer, pigmenteringstilstande, akne ar og øvrige typer af ar, samt strækmærker.

Før & efter billeder

Her ses før og efter en behandling og de resultater vi sammen skaber. Det er frivilligt om man vil dele sine billeder med os efter forløbet.