Hvordan fungerer IPL behandling af karsprængninger?

IPL står for intens pulseret lys (laser) og kan mindske eller fjerne overfladiske blodkar eller rødme særligt i ansigtet. IPL trænger ind i huden, hvor det absorberes af det røde hæmoglobin i de tynde overfladiske kar. Lyset eller laseren omdannes til varme, der ødelægger blodkarret, hvilket medfører en afblegning af det behandlede område efter 2-4 uger. Herefter kan det være nødvendigt med en eller flere opfølgende behandling (1-4 behandlinger).

Før behandlingen er det vigtigt at undgå solbadning, solarie eller selvbruner i minimum 2 måneder før behandlingsstart, i hele behandlingsperioden og 2 måneder efter behandlingen. Samtidig bør man anvende høj solfaktor (SPF 50+) ved udsættelse for sollys i det behandlede område. Effekten varierer fra person til person, afhængig af karrene, men der ses en god effekt ved 80% (>50 reduktion). Behandlingen fjerner dog ikke evt. tendens til at danne nye karudvidelser. Der kan derfor komme nye karsprængninger med tiden.

Behandlingen kan føles som en stærk prikkende varme, der kan vare ved de efterfølgende minutter.

Der kan opstå lettere rødme og hævelse omkring behandlingsområdet, der forsvinder i løbet af timer til dage.

OBS! Vi behandler IKKE personer med:

  • Pacemaker (der ønsker behandling lige i området)
  • Cancerdiagnose – Solbrændt eller solariepræget hud
  • Tatovering i området
  • Hudlidelser, udslæt eller sår i området.
  • Heller ikke folk der benytter hudpræparater i området
  • Piercinger i området (Det giver stød)

Før & efter billeder

Her ses før og efter en peeling og de resultater vi sammen skaber. Det er frivilligt om man vil dele sine billeder med os efter forløbet.

Behandling af karsprængninger i Odense og Århus

Vi tilbyder IPL behandling af karsprængninger i Odense og Århus.

IPL står for intens pulseret lys. Den fungerer ved, at lyset omdannes til varme og via den mørke pigment i håret ledes det ned således, at hårsækken destrueres ved 70 grader i nogle millisekunder.

Har du brug for en behandling af karsprængning i Århus eller Odense, så tøv ikke med at kontakte os.