Kleresca Skinrejuvenation er en behagelig og hudforyngende behandling, der er udviklet til at stimulere hudens egne biologiske processer. Behandlingen er videnskabeligt veldokumenteret og bygger på en unik lysteknologi, der er inspireret af naturens fotosyntese.

Undersøgelserne viser at behandling med kleresca resulterer i en forøgelse i kollagenproduktionen på ca. 400% idet lyset trænger ind i hudens dybere lag og stimulerer hudens egen naturlige regenerering på celleniveau. Udover det, forbedrer den hudkvaliteten ved at reducere porestørrelse, ardannelse og fine linjer i huden.

Behandlingen foregår ved at huden påføres en skin-rejuvenation-gel, herefter belyses gelen i 9 minutter med en multi-LED-lampe, hvorefter gelen fjernes og huden påføres creme.

For et optimalt resultat udføres behandlingen 1 gang om ugen i 4 uger. Først efter 2 måneder efter den sidst endte behandling kan man forvente optimal effekt.

Kleresca kan også udføres om sommeren. Behandlingen forårsager i sig selv ikke lysoverfølsomhed og derfor bør det være sikkert for de fleste patienter at blive udsat for lys og sollys umiddelbart før og efter behandlingen. Da huden er i gang med at hele og derfor kan være lidt mere følsom, anbefaler vi, at man bruger en fugtighedscreme efter behandlingen, helst med en slbeskyttelsesfaktor.

Der er ingen smerter eller bivirkninger, såsom afskalning, forbundet med behandlingen.

Før & efter billeder

Det er frivilligt om man vil dele sine billeder med os efter forløbet.