Ultherapy tilfører fokuseret ultralydenergi til det samme fundamentale lag, som kirurger arbejder med ved kosmetisk kirurgi – helt uden at skære eller perforere hudens overflade.

Ultherapy-behandlingen er den eneste ikke-invasive behandling, som er FDA-godkendt til at løfte huden på hals, bryst, under hage, kæbelinje og ved bryn samt mindske rynker og linjer i områderne. FDA er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr på verdensplan og spiller en væsentlig rolle i lægemiddelsikkerhed og i at sikre, at effekten af lægemidler og medicinsk udstyr er videnskabeligt dokumenteret på allerhøjeste niveau for både behandlingseffekt samt patientsikkerhed.

Ultherapy tilfører fokuseret ultralydenergi til det samme fundamentale lag, som kirurger arbejder med ved kosmetisk kirurgi – helt uden at skære eller perforere hudens overflade.
Denne energi aktiverer kroppens naturlige respons ved at stimulere væksten af frisk, nyt kollagen og styrke det svage kollagen. Ultherapy giver naturligvis ikke det samme som et kirurgisk facelift, men er et rigtig godt alternativ for dem, der ikke er klar til kirurgi – samt for dem, der gerne vil forlænge effekten af kosmetisk kirurgi.

I modsætning til lasere, radiofrekvens og andre teknologier går Ultherapy uden om hudoverfladen og tilføjer energi i optimal dybde, ved optimal temperatur og nøjagtig præcision. En anden unik egenskab ved Ultherapy er anvendelse af ultralydsbilleder, hvor behandlere har et visuelt overblik over de forskellige vævslag, de behandler, så det sikres, at energien tilføres sikkert og til de steder, hvor det er mest fordelagtigt.

Nogle oplever en umiddelbar effekt lige efter behandlingen, men de reelle resultater viser sig først i løbet af 3-4 måneder, hvor nyt kollagen opbygges og gradvist løfter og opstrammer huden.

Antallet af behandlinger og varighed afhænger af alder og hudkvalitet og drøftes ved en gratis og uforpligtende konsultation. Behandlingens varighed afhænger af området og tager fra alt mellem 30-90min. Komfortniveauet varierer fra person til person, men et eventuelt ubehag varer kun, mens ultralydenergien tilføres.

Efterreaktionerne er milde og forbigående. Her kan der være tale om let rødme, let hævelse, ømhed/prikken ved berøring i nogle uger. Normale aktiviteter kan genoptages med det samme, uden at du behøver at tage særlige forholdsregler.

Før & efter billeder

Det er frivilligt om man vil dele sine billeder med os efter forløbet.