Botox - Effektiv rynkereduktion

Botox er et stof der hæmmer frigivelsen af signalstoffer fra nerve til muskel, hvorved musklen afslappes og rynkerne udglattes. Det gives i meget små doser og virker kun i de områder der behandles. Efter behandlingen indtræder effekten i løbet af 2-10 dage og varer 3-6 måneder.

De mest velegnede områder at behandle er bekymringsrynken mellem øjnene, panderynker og rynker ved øjnene (såkaldte kragetæer). Det kan desuden bruges til mindre rynker i området omkring munden.

Inden botox behandlingen

Inden første behandling vil du få en gratis forundersøgelse hos plastikkirurg Henrik Toft Nielsen. Her vil vi sammen finde ud af hvilken behandling der er den optimale for dig. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 2 dages betænkningstid inden første behandling.

Botox behandlingen

Behandlingen foregår ved små prik med en meget tynd nål og er ikke særlig smertefuld.
Det efterfølgende døgn er det vigtigt ikke at trykke på eller massere det behandlede område. Ellers kan botox spredes til andre områder og den præcision, det er lagt med kan gå tabt. Du bør ikke ligge ned de første 4 timer af samme grund.

Der vil ofte være lettere rødme og hævelse lige efter behandlingen. Der kan også være små blå mærker svarende til indstiksstedet. Disse forsvinder hurtigt.

Mulighed for gratis touch-up

Vi er alle forskellige, og derfor er der også nogle, der har behov for en lidt større dosis. Ca. 10 dage efter vi har foretaget en behandling med botox har du derfor mulighed for at komme til et gratis touch-up. Her vil en af vores dygtige sygeplejersker vurdere, hvorvidt der er behov for at supplere med mere produkt i området. På den måde sikrer vi det mest optimale resultat.

Botox behandling i Odense og Århus

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger med botox i Odense og Århus. Vi tilbyder f.eks. læbeforstørrelse, rygerynker & nedadgående mundvige, bekymringsrynker mellem øjnene, panderynker og rynker ved øjnene.

Du kan få rynkereduktion og resten af behandlingerne med botox i Århus og Odense afhængigt af, hvad der passer dig bedst.