Behandling med profhilo kan hjælpe din hud til at regenerere fedtvævet, booste de kollagene fibre og binde fugt. På den måde boostes huden egen naturlige foryngelsesproces.

Med alderen mister huden sin elasticitet. Fedtvævet forsvinder og produktionen af de kollagene fibre, der holder huden spændstig, er aftagende. Behandling med profhilo kan hjælpe din hud til at regenerere fedtvævet, booste de kollagene fibre og binde fugt. På den måde boostes huden egen naturlige foryngelsesproces.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige produkt og adskiller sig fra filler og skinbooster ved at have en højere koncentration af hyaluronsyre på 64 mg/2 ml. Hyaluron, som er et naturligt sukkerstof, er varmebehandlet på en bestemt måde, der sammen med dens unikke formel gør det muligt at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduktion. Produktet anses derfor for at være en biostimulator, hvor det behandlede område over tid naturligt opstrammes og udglattes.

Behandlingen foregår over 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum og består i, at væsken injiceres ind under huden via få stik. Spredningen af produktet er stor og vil i de efterfølgende uger selv fordele sig jævnt. Profhilo øger ikke volumen i huden, som man kender det fra filler-behandlinger, og vil derved altid give et naturligt resultat. Resultatet er desuden langvarig og kan holde i op til et år, herefter anbefales det, at resultatet holdes vedlige med én behandling årligt. De områder, der er oplagte behandlingsområder er ansigtet, hals og decollete.

Profhilo har ligeledes vundet The Asthetics Awards som året mest innovative behandling og er på baggrund af behandlingens gode resultater en særdeles attraktiv behandling.

Der kan efterfølgende i injektionsområderne ses let hævelse, rødme, let irritation og evt. små blå mærker. Områderne er normaliseret efter ca. 5 dage. ‘

Behandlingen kræver en forundersøgelse hos én af vores sygeplejersker. Herefter skal der gå minimum 48 timer inden behandlingen kan/må udføres.