Priser:

0,5 ml : {half_ml_filler}
1 ml : {one_ml_filler}

Hvordan fungerer filler?

Som ordet siger bruges filler til at give fylde i områder, der mangler dette.

De ikke permanente filler består af 98% vand og 2% Hyaluronsyre (et sukkerstof), der forekommer naturligt i kroppen. Hyaluronsyren har en unik evne til at binde vand og dermed udvide vævet, så hudens volumen omgående genoprettes, rynker i ansigtet udglattes og læberne markeres. Med alderen falder vores egen produktion af kollagen og hyaluronsyre.

Ikke-permanent filler kan både anvendes til korrektion af tynde overfladiske linjer samt dybe rynker. Det er fantastisk til at genskabe fylde og arbejde med ansigtets konturer – herunder hage, kæbelinje, kindben mm. De hyppigst behandlede områder er bekymringsfuren mellem øjenbrynene, furen mellem næsefløj og mundvig samt de såkaldte marionet linjer som går fra mundvig til hage.

Filler i læberne og læbeforstørrelse

Det er også en god behandling til nedadvendte mundvige. Filler bruges også til læbeforstørrelse og korrektion af asymmetri mellem over-og underlæbe. Det kan ligeledes lægges i læbekanten og danne en smuk overgang. Vi laver kun naturligt udseende, fyldige og bløde læber.

Inden filler behandlingen:

Inden behandlingen skal du til en forundersøgelse ved sygeplejerske Pernille Falkenberg, Mie Zeuch, Mette Hoffmann eller plastikkirurg Henrik Toft Nielsen. Her vil vi finde ud af hvilken behandling der er den rigtige for dit ansigt. Vi laver altid en plan der tager udgangspunkt i dine ønsker og du vil altid få en professionel vejledning ift. langsigtede løsninger – så du opnår et resultat der holder og er flot og naturligt fremadrettet også. Du vil blive orienteret om selve behandlingens forløb og eventuelle komplikationer. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse gå 2 dage inden første behandling

Filler behandlingen:

Behandlingen foregår ved at filleren sprøjtes ind med en meget tynd kanyle. Før behandlingen kan man påsmøre en lokalbedøvende creme, der skal virke nogle minutter.

De første 12 timer efter behandlingen anbefaler vi, at du ikke anvender make-up. Undgå også at berøre det behandlede område, da bakterier på fingrene kan give infektion. Infektion ses uhyre sjældent, men du bør henvende dig hvis der kommer varme, smerter eller rødme i det behandlede område.

Undgå ligeledes anstrengende træning i det første døgn efter behandlingen.

Effekten af behandlingen holder som regel 6-9 måneder, alt efter hudens kvalitet, helbredstilstand samt livsstil.

Bestil en tid til filler i dag

Vil du høre mere om vores arbejde med filler i læberne, forebyggelse af rynker osv. eller ønsker du at bestille en tid? Så kan du kontakte os på tlf. 60 40 60 65 eller sende en mail til kontakt@kliniknielsen.dk.

Du kan også selv booke en tid i Odense.

DET MED SMÅT…

Alle priser er inklusiv moms og lovpligtig forsikring.
Der kan betales med VISA/Dankort, MobilePay, gavekort samt kontanter.
Afbud senest 24 timer inden behandling. Gebyr for for sent afbud er 50% af behandlingens pris.

Læs gerne nedenstående PDF, så er du sikker på at du har fået det hele med.

Information-og-samtykke-FILLER: Download