Alle priser er inklusiv moms og lovpligtig forsikring.
Der kan betales med VISA/Dankort, MobilePay, gavekort samt kontanter.
Afbud senest 24 timer inden behandling. Gebyr for forsent afbud er 50% af behandlingens pris.

Mikrosklerosering

Pris:
1 behandling 2 ml: 1800 kr. (alt afhængigt af, hvor stort et område der er tale om)
Eventuel efterbehandling: 500 kr.

Mikrosklerosering er en metode til at fjerne eller reducere karsprængninger på benene. Behandling forgår som små indsprøjtninger af en væske, Aethoxysclerol, i karrene, der irriterer karvæggen således at karrene lukkes, hvorefter de blegner og forsvinder. Det bliver herefter absorberet af kroppen ligesom et blåt mærke, hvorfor der kan ske en tydeligere misfarvning af de behandlede kar umiddelbart lige efter. Der kan gå 2-6 måneder før det forsvinder helt og afhænger af karrets størrelse. Når de behandlede kar er behandlet, kan disse ikke komme igen. Der kan dog springe nogle andre kar i andre områder. Man kan efter flere behandlinger forvente en reducering af 70-80 % af kar på benene. Nogle forsvinder efter første behandling, andre kræver en behandling mere. Man skal regne med i alt 2-4 behandlinger i samme område.

Efter behandlingen anbefales der en komprimerende støttestrømpe, hvilket der er mulighed for at tilkøbe i klinikken. Der frarådes at dyrke sport eller at tage sol i 1 uge efter behandlingen. Dog anbefaler vi en gåtur på ca. 30 min. lige efter behandlingen og hver dag i samme uge, for at opnå de bedste resultater.Under selve behandlingen, kan der forekomme let svien.

Inden selve behandlingen foretages, kræves der en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Herefter skal der gå minimum 48 timer inden selve behandlingen kan og må udføres af en af vores sygeplejersker.

OBS! Vi behandler ikke folk med:

  • Sukkersyge (ustabil)
  • Hjerte-karsygdommer
  • Gravide eller ammende
  • Har allergi overfor stoffet Aethoxysklerol
  • Åreknuder i området. Disse skal først fjernes
  • Blodfortyndende behandling

Før & efter billeder

Det er frivilligt om man vil dele sine billeder med os efter forløbet.