Hvem er vi?

Her kan du læse lidt om os, hvad vi kan og hvem vi er.
Se vores afdelinger her:

Henrik Toft

Henrtik Toft Nielsen

Klinikejer og lægelig ansvarlig

Henrik er uddannet speciallæge indenfor plastikkirurgi og arbejder til dagligt som overlæge på HCA Klinikken i Odense. Han har stor erfaring indenfor både rekonstruktiv samt kosmetisk kirurgi. Han deltager hvert år på kongresser i Danmark samt udlandet for at være opdateret indenfor de sidste nye behandlingsteknikker.

Mette Hoffmann

Uddannet sygeplejerske og injektionssygeplejerske

Mette er uddannet sygeplejerske i 2003 og har bl.a. 10 års erfaring fra det hjertekirurgiske speciale. Hun har de sidste 3 år arbejdet som selvstændig sygeplejerske og været en del af Care By Hoffmann i Risskov ved Århus. De sidste 1,5 år har hun arbejdet som injektionssygeplejerske med botox og filler. Mette er meget omsorgsfuld og ansvarsbevidst i sit arbejde og ønsker altid at skabe veludførte og naturlige resultater.

Pernlle Falkenberg

Uddannet operations- og injektionssygeplejerske

Pernille har tidligere arbejdet på bl.a. Rigshospitalet og Odense Universitetshospital. Hun har også arbejdet på flere kosmetiske klinikker med diverse æstetiske ansigtsbehandlinger, herunder bl.a. filers, botox og laserbehandlinger. Udover hendes arbejde på Klinik Nielsen, arbejder hun også for den danske virksomhed “Noscomed Aesthetic Institute”, hvor hun underviser læger og sygeplejersker i hele Norden.

“Det er for mig meget vigtigt, at man har forståelsen for den enkeltes morfologi, således man er i stand til at skabe et kunsthåndværk, hvor det naturlige og smukke fremhæves. Ved hvert enkelt ansigt, kræves der en ny fortolkning som kontant resulterer i nye udfordringer. Herfor bliver den æstetiske verden aldrig kedelig eller konservativ, men tværtimod spændende og udviklingsmæssigt interessant. Dette gør min nysgerrighed og motivation større og større, og hermed får man også et andet indblik i kvaliteten og sikkerheden i dét arbejde man udfører – en verden som kræver man er nytænkende og kreativ”

Mie zeuch

Uddannet operations- og injektionssygeplejerske samt Master i klinisk Sygepleje

Mie blev uddannet sygeplejerske i 2008 har arbejdet som operationssygeplejerske, klinisk vejleder og klinisk specialist på Odense Universitetshospital inden hun blev en del af Klinik Nielsen i 2018.

“Den kosmetiske verden af sygeplejen rummer kreativitet, udvikling og muligheder. På Klinik Nielsen er professionalisme, kvalitet, god service og høj faglighed de bærende elementer, hvilket hele tiden sætter krav til egen udvikling og læring. Jeg gør hver dag en ære i at forskønne og fremhæve det naturligt skønne ved den enkelte og det betyder derfor meget for mig, at sætte mig ind i den enkeltes ønsker, behov og forventninger og samtidig inspirere og rådgive til den rette behandling. Dette er fundamentet for et vellykket resultat, og gør mit arbejde interessant, motiverende og udfordrende hver dag. For mig er en tilfreds og glad kunde altid målet og det vil jeg gøre mit ypperste for at opnå”

Matilde Lund Andersen

Uddannet salgsassistent

Matilde er uddannet salgsassistent i 2019 og fungerer i det daglige som Klinik Nielsens receptionist og blæksprutte.

“Jeg er vild med mit job, fordi jeg brænder for at arbejde med mennekser. Jeg er hende du taler med, når du i første omgang kontakter klinikken, således at jeg kan give dig den rette vejledning , hjælpe dig med booking eller svare på dit umiddelbare spørgsmål. Jeg brænder for faget og er oplært i, hvad den enkelte behandling kan gøre, lige netop for dig og dit velvære. Når du møder op i klinikken er jeg ligeledes den første du møder, og jeg vil gøre mit bedste for at udøve den bedste kundeservice og sørge for at du føler dig set og godt tilpas. Jeg vil byde dig velkommen, registrere din ankomst og servicere dig indtil behandleren afhenter dig i venteværelset. Alle spørgsmål er altid velkomne hos mig”

jfnlkas

g