Retinol peeling af kosmetolog

Pris:
1 peeling: 1.500kr

2 peelinger m/ 6 uger imellem + NeoStrata fugtgivende creme: 3.000 kr.

Retinol-peeling er en højeffektiv peeling til professionel brug. Den avancerede sammensætning indeholder 3% retinol (A-vitamin-syre) samt andre effektive stoffer, der i kombination virker eksfolierende. Virkningen ses i hudens overflade og passer til alle hudtyper.
Behandlingen er til dig, der ønsker:

· Forbedret hudstruktur
· Reducerede hudporer
· Mere ensartet pigment og hudtone
· Reduktion i akne, hudorme og urenheder

Retinol omdannes til A-vitaminsyre ved påføring på huden, hvilket påviseligt øger tykkelsen af det øverste hudlag (epidermis). Hermed bliver huden mere robust. Samtidig øges cellefornyelsen, så den øverst hud kommer til at bestå af nye, friske celler. Det er også påvist, at mængden af prokollagen øges ved brug af retinol i hudplejen, og dette bidrager til en fastere hud.
Effekten er en glattere og friskere hud med en pænere struktur og øget spændstighed. Vi anbefaler 2-3 behandlinger i et behandlingsforløb, Har du større hudproblemer, skal du forvente, at der skal flere peelinger til for at opnå en god effekt.

Behandlingen gør ikke ondt, dog kan der forekomme en let afskalning og rødme 2-4 dage efter. Dette er en normal og forventelig effekt af peelingen.

Når du har vasket peelingen af hjemme efter den aftalte tid, som din behandler har orienteret dig om, er det vigtigt at du i den efterfølgende uge kun anvender fugtende creme.

Før & efter billeder

Her ses før og efter en peeling og de resultater vi sammen skaber. Det er frivilligt om man vil dele sine billeder med os efter forløbet.