Botox

Priser:
1 område – Glabella: 1.500 kr.
2 områder – Glabella & pande: 2.325 kr.
3 områder – Glabella, pande & kragetæer: 3.000 kr.
Kæbemusklerne (V-shape): 2.800 kr
Gummysmile: 600 kr.
Øjenbrynsløft: 1.000 kr.

Botox er et stof der hæmmer frigivelsen af signalstoffer fra nerve til muskel hvorved musklen afslappes og rynkerne udglattes. Det gives i meget små doser og virker kun i de områder der behandles. Efter behandlingen indtræder effekten i løbet af  2-10 dage og varer 3-6 måneder.

De mest velegnede områder at behandle er bekymringsrynken mellem øjnene, panderynker og rynker ved øjnene(såkaldte kragetæer). Det kan desuden bruges til mindre rynker i området omkring munden. 

Inden behandlingen:
Inden første behandling vil du få en gratis forundersøgelse hos plastikkirurg Henrik Toft Nielsen. Her vil vi sammen finde ud af hvilken behandling der er den optimale for dig. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 2 dages betænkningstid inden første behandling.

Behandlingen:
Behandlingen foregår ved små prik med en meget tynd nål og er ikke særlig smertefuld.
Det efterfølgende døgn er det vigtigt ikke at trykke på eller massere det behandlede område. Ellers kan botox spredes til andre områder og den præcision det er lagt med gå tabt. Du bør ikke ligge ned de første 4 timer af samme grund.

Der vil ofte være lettere rødme og hævelse lige efter behandlingen. Der kan også være små blå mærker svarende til indstiksstedet. Disse forsvinder hurtigt.

Med i prisen er en kontrol efter 14 dage såfremt du ønsker det. Vi er alle forskellige og derfor er der også enkelte der har behov for en lidt større dosis. Såfremt der ikke er opnået den ønskede rynkereduktion giver vi et ”touch up” indenfor de første 14 dage

Alle priser er inklusiv moms og lovpligtig forsikring.
Der kan betales med VISA/Dankort, MobilePay, gavekort samt kontanter.
Afbud senest 24 timer inden behandling. Gebyr for forsent afbud er 50% af behandlingens pris.

Botox områder

Før & efter billeder

Det er frivilligt om man vil dele sine billeder med os efter forløbet.